Si-a filmat sotul facând dragoste cu alta femeie. Ce s-a întamplat când aceasta si-a întors capul

O femeie din Marea Britanie a scris psihologului The Sun și i-a cerut ajutorul, după ce și-a prins soțul în timp ce o înșela cu o altă femeie.

“Mi-am prins soțul în timp ce făcea sex cu o altă femeie în debaraua casei noastre. Nu a fost de fața, dar i-am filmat. Era prietena mea de 20 de ani. Am fost în aceeași aripă a maternității când fetele noastre au venit pe lume, iar prietenia noastră a trecut testul timpului. Are 42 de ani, iar soțul meu și eu avem 43.

Părinții ei au murit amândoi anul trecut, iar soțul a părăsit-o pentru o altă femeie. Am fost alături de ea prin toate aceste greutăți. Știam că are nevoie de companie și că s-ar arunca în brațele primului bărbat care i-ar acorda puțină atenție, așa că nu am fost prea încântată când a început să flirteze cu soțul meu. Se făcea de rușine, însă niciodată n-am crezut că mă va lua de proastă.

Loading...
Loading...

Eu lucrez într-un supermarket și părea că nu poate să rețină niciodată turele pe care lucrez. Apărea întotdeuna la mine acasă în serile când soțul meu era singur. I-am pus întrebări soțului meu meu despre asta. Mi-a spus să stau liniștită – prietena mea era doar singură și plictisită. Apoi sora mea mi-a trimis un mesaj când eram la serviciu. Trecuse pe la noi și îi prinsese sărutându-se lângă ușa din spate a casei. Soțul meu spune acum că mă iubește, iar eu nu vreau să renunț la căsnicia noastră. Însă nu-mi pot scoate din minte acele imagini”, a mărturisit femeia înșelată.