Şi-a făcut copiii celebri, dar soţia o ţine la secret! Cum arată Rodica, nevasta lui Pavel Stratan

Pavel Stratan şi-a făcut copiii celebri, însă pe soţia sa a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Rodica este nevasta artistului şi mama celor doi copii ai săi, Cleopatra şi Cezar Pavel. Cum arată femeia?

   

În urmă cu câteva zile, Rodica şi Pavel Stratan şi-au făcut apariţia într-o cafenea din Capitală. Însoţiţi de fiul lor şi de un prieten care, la rândul său, îi avea alături pe copii, cei doi s-au simţit minunat.

Dacă despre Pavel Stratan toată lumea ştie că este vorbăreţ, cu glumele mereu la el, nici nevasta artistului nu se lasă mai prejos. La cafenea, Rodica a fost într-o formă de zile mari. Femeia s-a implicat tot timpul în discuţie şi a fost numai zâmbete. Ba mai mult, la un moment dat, aceasta chiar a râs cu gura până la urechi.

E clar! Departe de lumina reflectoarelor şi de ziariştii aflaţi în căutare de senzaţional, Rodica Stratan este e o femeie de nota 10 şi o mamă de toată lauda.


Şi-a dat soţia de gol
Anul, trecut, într-o emisiune televizată, Pavel Stratan a dezvăluit de ce soţia sa, Rodica, e ţinută „la secret”. Artistul a mărturisit că nu este cel care a hotărât acest lucru.

„Foarte multă lume întreabă >. Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”, a afirmat celebrul cântăreţ.

Departe de lumina reflectoarelor, Rodica este o femeie cât se poate de fericită. Ea şi Pavel Stratan sunt împreună de mai bine de 18 ani, iar mariajul lor merge excelent.