Si-a dus iubita de urgenta la spital, fericit ca o sa il faca tata, din prima, cu CINCI copii. Cand i-au spus ca n-au gasit niciun fat in pantecele femeii, i s-au inmuiat picioarele

Deși erau împreună de doar două luni, canadienii Barbara Bienvenue și Paul Servat, în vârstă de 37 de ani, respectiv 35 de ani, au fost în culmea fericirii când au aflat că vor deveni părinți. Se iubeau și erau amândoi pregătiți să-și întemeieze o familie.

   

După prima ecografie, realizată după câteva luni, au primit o veste care i-a uimit: urmau să aibă nu unul, ci cinci copii. Și au anunțat familiile și prietenii și au primit ajutor dezinteresant din partea oamenilor din cartier, care știau cât de greu va fi să crești cinci copii, simultan.
în săptămâna 34 de sarcină, Paul și-a dus soția la spital, fericit că va deveni tată, dar a primit o veste ca i s-a părut neașteptată. Se pare că femeia nu era, de fapt, însărcinată. Cum să-l minți atât de mult timp?

În realitate, femeia nu a fost la niciun control medical pentru urmărirea vreunei sarcini. Făcuse un singur test de sânge, care nu a arătat că ar fi însărcinată.

Se pare că femeia suferea de pseudocieză sau „sarcină-fatomă”, din cauza căiera o persoană poate suferi de simptome asemănătoare unei sarcini, precum umflarea abdomenului și grețuri, fără a purta un copil.

Ulterior, o rudă a femeii a mărturisit că nu e prima dată când ea își minte un partener în acest fel. Prima dată a făcut-o în 2010 cu un alt iubit, iar în prezent, primește îngrijiri psihiatrice într-un spital pentru boli psihice.