Si-a dus fetitele in dormitor si le-a culcat, ca sa isi faca somnul de dupa masa. Peste doua ore s-a mirat ca inca nu s-au trezit, asa ca s-a dus sa vada ce fac! Ce se intamplase cu micutele

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui cartier din New York prin duritatea lui.

   

Intr-o zi ce parea a fi ca oricare alta, un barbat si-a dus cele doua fetite in varsta de 2 ani in camera lor si le-a pus in patut, pentru a-si face somnul de dupa masa.
Dupa ce a reusit sa le adoarma, omul a iesit, a inchis usa si si-a vazut de treburi. Dupa aproximativ 2 ore a ajuns acasa si sotia care, dupa ce si-a sarutat sotul, s-a dus in camera fetitelor, pentru a vedea ce fac.

Doar ca, atunci cand a deschis usa, a inceput sa tipe! Incaperea era plina de un abur extrem de cald, sufocant, iar micutele erau inconstiente. Parintii le-au dus de urgenta la spital insa, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru ele.

Ce se intamplase? Un radiator se defectate, astfel ca o parte din circuitul de incalzire se fisurase, aburii extrem de fierbinti umpland camera.

Fetitele s-au ales cu arsuri pe 90% din corp si s-au asifixiat, aerul fiind irespirabil. Acum parintii indurerati sunt hotarati sa gaseasca un vinovat care sa plateasca pentru moartea copiilor lor.