Și-a dezgropat iubita, la o zi după înmormântare. A auzit-o țipând în cavou. Doctorii au zis despre el că este nebun. Ce au descoperit pe corpul femeii moarte

Neysi Perez avea 16 ani când a murit în urma unui ciudat atac de cord, în următoarea zi ea a fost îngropată, însă mai târziu, iubitului său i s-a părut că aude țipete dinăuntrul cavoului. Primul lui gând a fost că fata fusese îngropată de vie, așa că rudele au spart imediat cavoul, toți sperau că fata nu murise.

   

Scenele șocante au fost și filmate, totul a avut loc în America centrală, mai exact, în Honduras, conform Mirror.
Sora adolescentei îngropate a declarat că era foarte ciudată că fata nu era rece, ea a spus că: ,,Nu mirosea a cadavru, avea o temperatură normală a corpului. Din gura ei a ieșit apă cu sânge”.

Membri familiei au transportat-o pe fată la spital, însă doctorii nu au reușit să o ajute. Părerea medicilor este că țipetele ar fi fost doar o impresie a iubitului fetei, care era sub influenta speranței de a o revedea în viață.

Totuși, acest lucru nu explică de ce geamul din interiorul sicriului fusese spart, iar fata avea zgârieturi pe mâini, toate acestea i-au făcut familia să fie convinsă că fata a încercat să se salveze și a avut o moarte îngrozitoare.

Presa locală a lansat ipoteza că fata ar fi suferit un atac cataplexic, un fel de formă severă a unui atac de panică, care, în cazurile mai dramatice, poate duce la paralizie și încetarea temporară a activității cardiace. După întreg acest scandal, trupul lui Neysi a fost înmormântat încă o dată, deși familia încă caută o explicație.