Și-a cumpărat ceva de la un magazin second hand, dar era să moară de inimă când a ajuns acasă! Ce s-a intamplat

O femeie dintr-un oraș din Japonia a intrat într-un magazin second hand pentru a-și cumpăra un dulap.

   

Dar nu mică i-a fost surprinderea femeii atunci când a descoperit ceva incredibil. Într-unul dintre sertarele dulapului aceasta a descoperit incredibila sumă de 16.000 de dolari.
Însă nu a ezitat și a chemat imediat poliția, pentru a gpsi adevăratul proprietar al banilor.

Cabine pentru “distractie solo”, pe strazile din Beijing. Ce fac chinezii inauntru
De obicei, o reprezentatie de karaoke presupune adunarea unui grup de prieteni, cu interpreti si spectatori. In Beijing a aparut insa o noua tendinta. Au rasarit, ca ciupercile dupa ploaie, asa-numitele “cabine individuale de karaoke”.

Cu ajutorul unei aplicatii de smartphone, doritorii au ocazia sa cante hiturile favorite, asa cum se pricep, fara sa fie intimidati de un public prea critic.

Cine mai are nevoie de barurile de karoke? Poftiti intr-o “cabina pentru karoke”, unde nimeni nu va intimideaza si nici nu va evalueaza talentul muzical. Daca vreti, este echivalentul in stil karoke al cantatului la dus!

Intri in cabina, folosind cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din China. Si, pentru o taxa de 4 dolari, ai la dispozitie un aparat pentru karaoke. Poti alege, dintr-un repertoriu vast, piese chinezesti, dar si hituri internationale, in limba engleza.

Sherisse Pham, corespondent CNN: “Pentru cei care au chef de karoke, oricand si oriunde, exista chestia aceasta, “microfonul Tosing”, un gadget cu o popularitate imensa in China si Hong Kong.”

   

Este jumatate microfon, jumatate boxa audio, si poate fi conectat la telefonul inteligent, prin bluetooth. Apoi, alegi o piesa din aplicatia karoke si… dai frau liber talentului muzical. Cu acest gadget, care costa aproximativ 100 de dolari, poti canta de unul singur, la adapostul cabinei. Dar, “artistii” extrovertiti au ocazia sa cante cand au chef – direct pe strada, sau acasa, in pat.

Si, daca un solo karaoke nu va multumeste puteti conecta la smart phone cate gadgeturi doriti, pentru un duet sau chiar un mic cor.