Și-a căutat violatorul după 20 de ani de traumă, iar ce a făcut după ce a aflat cine e i-a schimbat total viața

Joanna Connors, o femeie în vârstă de 62 de ani, a trăit o adevărată dramă după ce a fost violată de un tânăr, pe vremea când avea doar 30 de ani. După 20 de ani de agonie, acesta și-a luat inima în dinți și a decis să-și caute violatorul, să-l confrunte, pentru a reuși să treacă peste traumă, iar în cele din urmă l-a găsit.

Deși au trecut aproape trei decenii de la oribila și traumatizanta experiență, Joana încă își amintește perfect momentul în care un bărbat a violat-o în capmpusul universității, timp de mai bine de o oră, în timp ce o amenința cu un cuțit, aplicându-i mai multe tăieturi.

Episodul a marcat-o pe viață, aceasta mărturisind că a transformat-o total și că dintr-o femeie aventurieră și cu multă încredere în ea, a devenit extrem depanicoasă, agorafobică, o mamă sufocantă și nefericită din cauza fricii. Încurajată de copiii ei, Joana a decis după 20 de ani să–și caute violatorul pentru a-l confrunta și pentru a scăpa de temeri. „Îi stiam doar numele, știam că a crescut în Boston și că fusese eliberat condiționat dintr-o închisoare de stat cu doar o săptămână înainte de a mă viola”, a declarat femeia, care în scurt timp a reușit să dea de urma lui.

Loading...
Loading...

Bărbatul murise însă deja de câțiva ani, descoperind șocantă că ea nu a fost singura lui victimă. Joana, de profesie jurnalistă, nu s-a lăsat ci le-a căutat pe rudele violatorului, cât și pe celalălalte victime ale lui, iar întreaga experiență trăită în urma anchetei ei a scris-o într-o carte, intitulată „ I will find you”. Ea spune că volumul a ajutat-o să vorbească despre viol și să-și depășească fricile, cât să dea sprijine și alte femei care au trecut prin astfel de episoade.