Si-a batut partenera cu bestialitate si a postat imaginile pe Facebook

Caz fara precedent in judetul Ilfov.

   

Un barbat si-a batut crunt partenera de afaceri intr-o spalatorie si apoi a postat pe Facebook imaginile cu fapta, cu descrierea „Asta sunt eu”.
Victima nu a depus plangere, insa a contactat Judecatoria pentru a obtine un ordin de protectie, pe care agresorul l-a incalcat.

“A fost un apel la 112 de catre persoana vatamata cu privire la faptul ca un barbat a agresat-o fizic in timp ce se afla la o unitate de curatatorie de haine din Domnesti. Pana in prezent, persoana vatamata nu a formulat o plangere, termenul prevazut de lege fiind de trei luni”, a declarat, potrivit mediafax.ro, reprezentantul Politiei Ilfov, Anne-Marie Ciolca.

Victima s-a adresat insa unei judecatorii pentru a obtine un ordin de restrictie, iar instanta l-a emis in data de 13 noiembrie.

“Pentru ca persoana nu a respectat ordinul instantei, persoana vatamata a sesizat parchetul prin posta electronica, iar astfel s-a intrunit un alt dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protectie”, a mai adaugat Anne-Marie Ciolca.