Sfaturile unui șaman: citește asta dacă vrei să fii un om împlinit

   

18. Ține minte un lucru: fiecare va primi ceea ce merită.

19. Viața poate să se întoarcă la tine cu fața sau cu spatele. Însă puțini înțeleg că noi singuri o întoarcem. Toate gândurile rele noi le atragem. Trăiește liniștit.

Nu invidia pe nimeni și nimic. Și ce dacă vecinul are o mașină de lux? Mutra lui nu va deveni mai frumoasă și burta de la bere nu se va transforma într-un abdomen cu 6 pătrățele. Mai des zâmbește și vei primi multe zâmbete în schimb.

20. Dacă vrei să fii respectat, respectă-i pe cei din jurul tău. La bine răspunde cu bine, la rău, răspunde cu ignoranță. Omul care ți-a făcut rău va suferi mai mult pentru că nu l-ai luat în seamă.

21. Nu bea alcool. Deloc. Asta îți strică viața și sănătatea. Sunt zeci de mii de modalități pentru ca să te relaxezi.

22. Niciodată nu avea regrete. Ele sunt în plus. Tot ce se face, se face întotdeauna spre bine.

23. Pietrele care seamănă cu animale nu trebuie niciodată să le strângi. Îți pot aduce ghinion.

24. Ascultând muzica bună, poți să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai adunat-o în timpul zilei. Muzica e un fel de meditație care aduce echilibru în viața noastră.

25. Pentru a respira mai ușor și pentru a-ți fi mai ușor pe suflet, învață să plângi.

26. Dacă ai nimerit într-o situație din care nu vezi nici o ieșire, ridică o mână cât mai sus. Apoi brusc dă-o jos și spune: DUCĂ-SE NAIBII! Și mai gândește-te odată…

27. Atunci când femeia merge la cumpărături, ea cumpără fericire pentru familia ei. Iar bărbatul trebuie să îi asigure banii femeii, pentru ca ea să cumpere cele mai bune produse. Familia care economisește pentru produsele alimentare este predispusă la sărăcie și nefericire.

28. Dacă te simți prost sau ceva te neliniștește, încearcă să te miști în ritm de dans. Îți vei reîntoarce energia și îți vei elibera creierul de griji.

Pagini: 1 2