Semnele că partenerul tău te iubește cu adevărat! Dacă obișnuiește să facă asta, l-ai câștigat pentru totdeauna..

Bărbații nu se grăbesc să își exprime sentimentele atât de ușor ca femeile. Gesturile îi dau de gol. Chiar dacă partenerul tău nu este genul de bărbat care să spună cu ușurință “te iubesc”, uite cum îți poți da seama ca dragostea lui este adevărată.

Loading...
Loading...

1. Te ascultă când vorbești – chiar dacă nu îi place să vorbească despre relația voastră, dacă observi ca te asculta de fiecare dată cu atenție, înseamnă că ține la tine și că îi pasă de părerile tale.

2. Zâmbește când și după ce îl săruți – asta pentru că emoțiile sunt prea puternic pentru a fi reținute.

3. Prietenii lui te plac – dacă simți că devii parte a grupului, înseamnă că prietenii lui au observat cât de fericit îl faci și cel mai probabil vorbește mereu despre tine.

Loading...
Loading...

4. Ii place să te simtă aproape – dacă atunci când ești aproape de el, nu te respinge, ci dimpotrivă te îmbrățișează sau te atinge timid, e un semn clar că te iubește.

5. Este alături de tine când ai nevoie – pentru că vrea să fie, nu din obligație. Dacă ar face asta doar pentru că asta cer normele societății ți-ai da seama. Dacă vrea sa te ajute, chiar dacă doar cu un sfat înseamnă că te iubește.