Se întâmplă ceva extraordinar în lume chiar în aceste momente. Mulți dintre noi nu realizăm încă!

   

6. Sanatate si mancare organica.spiral-list-rastenie-kapli
Am fost atat de nebuni, incat am acceptat sa manacam orice, ne-am multumit sa aiba un gust bun, si totul era in regula.

Am fost atat de deconectati de realitate, incat companiile au inceput sa adauge otravuri in mancarea noastra, iar noi nu am scos niciun cuvant. Si totusi, unii dintre noi au inceput sa se trezeasca si sa se orienteze catre o alimentatie sanatoasa si catre consumul unei hrane organice. Iar aceasta este o realitate care urmeaza sa se extinda.


Cum se leaga toate astea cu economia si cu job-urile? As spune ca au o legatura foarte mare!

Productia de alimente este fundamentul societatii noastre. Daca ne schimbam prioritatile, perspectivele si obiceiurile alimentare, in mod implicit, consumul se va schimba, iar marile corporatii vor fi nevoite sa se adapteze la aceste schimbari.

Fermele mici incep sa isi recapete rolul de alta data. Din ce in ce mai multi dintre noi incep sa isi planteze gradinile si sa creasca plante, care sa ne ofere propria noastra sursa de alimentatie. Aceasta situatie va schimba intreaga economie.

7. Trezirea la spiritualitate
Cati prieteni aveti care practica yoga? Dar cati aveti care practica meditatia? Cati dintre noi faceam asta in urma cu zece ani?

Pentru prea mult timp, spiritualitatea era un domeniu ce tinea de ezoterism. Multi erau considerati niste ciudati.


Din fericire si acest aspect se schimba. Am ajuns la limita ratiunii noastre. Atata timp cat ne raportam doar la mintea rationala, nu ne putem explica tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Exista ceva mai mult decat putem vedea sau atinge, si sunt sigur ca fiecare dintre noi este curios sa inteleaga ce.

Ne dorim sa intelegem ceea ce se intampla. Cum functioneaza viata, ce se intampla dupa moarte, ce este aceasta energie despre care oamenii vorbesc atat de mult, ce este fizica cuantica, cum se poate ca gandurile sa se materializeze si sa ne creeze realitatea, ce sunt coincidentele sau sincronicitatile, cum functioneaza meditatia, cum este posibila vindecarea prin simpla atingere cu mainile si cum anume functioneaza terapiile alternative, pe care medicina clasica le exclud, in ciuda rezultatelor.

Sunt multe companii care promoveaza meditatia in randul angajatilor lor. De asemenea, din ce in ce mai multe scoli in intreaga lume incurajeaza copiii sa practice meditatia.

8. ‘Unschooling’ – responsabilizarea individului pentru propria viata.
Cine a creat modelul de invatare? Cine a decis ce fel de cursuri trebuie sa urmezi? Cine alege lectiile pe care trebuie sa le inveti la orele de istorie? De ce nu ne-au invatat adevarul despre alte civilizatii antice?

De ce trebuie copiii sa se supuna anumitor reguli? De ce trebuie ca ei sa priveasca totul in liniste? De ce trebuie sa poarte uniforme?

Am creat un model care perpetueaza si care creaza replici ale sistemului, care pregateste oamenii sa fie niste fiinte umane obisnuite, ordinare.


Din fericire, exista multi oameni care lucreaza spre a schimba acest model de societate. Conceptul de “homeschooling” (invatatul acasa) este din ce in ce mai promovat printre cei care doresc sa faca diferenta, obtinand rezultate excelente in educatia copiilor.

Probabil ca nu v-ati gandit niciodata la aceste lucruri si sunteti socati de punctele mele de vedere pe care vi le-am prezentat. Cu toate acestea, lucrurile chiar se intampla. Incet incet, oamenii se trezesc tot mai mult, realizand ce nebunie este sa traiesti in aceasta societate.

In urma tuturor celor expuse, analizati ceea ce s-a intamplat cu omenirea pana in acest moment si vedeti daca puteti spune ca totul este in limitele normalului. Eu unul nu pot spune asta. Asadar, tind sa cred ca ceva extraordinar urmeaza sa se intample!

Pagini: 1 2