Se fură aproape orice în România! Hoții au fost surprinși când rupeau florile din cimitir

În ziua de azi nimic nu mai pare de neatins, iar cei care au nevoie de bani, fac orice pentru a câștiga un profit. Este și cazul a două persoane care au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce furau florile din cimitir.

   

Se fură aproape orice în România! Două persoane, o femeie și un copil au fost surprinși de camerele de supraveghe în timp ce furau flori din cimitirul din Răcari, județul Dâmbovița. Cei doi au plecat din locul de veci cu un sac plin cu flori, dar și cu multe ghivece pe care rudele celor decedați le-au adus la mormânt. Această faptă a fost aflată după ce primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu a publicat filmarea în care erau surprinși cei doi, pe rețelele de socializare. “Hoții de flori din cimitir…Interzis cardiacilor! Viața bate filmu’!”, a precizat edilul orașului Răcari pe rețeaua de socializare. Femeia și copilul nu s-au gândit că probabil sunt filmați de camerele de supraveghere amplasate pe stâlpi și au furat zeci de flori din cimitir. Cel mai probabil, plantele au fost vândute la colț de stradă sau la piață. Primăria Răcari a pus la dispoziția autoritățile imaginile surprinse pentru a se desfășura o anchetă.


Anul trecut, o femeie din județul Iași alege ghivece frumoase, nu rupe florile care se ofilesc, pentru a le vinde sau pentru a le păstra ori oferi. Nu lucrează singură, ci împreună cu fetița sa.Oamenii care și-au îngropat rudele în cimitirul din Osoi, comuna Comarna, sunt îngroziți. Aceștia au aflat singuri care sunt hoții după ce au montat camere de supraveghere. Se vede cu femeia venea cu o sacoșă încăpătoare de rafie și o punea pe fiica sa să fie cu ochii în patru.