Se ducea la o petrecere si a zis sa imbrace niste blugi noi, de tip skinny, pe care ii cumparase recent. A doua zi, cand s-a trezit si s-a uitat la picioarele ei, a inceput sa tremure! Ce patise din cauza pantalonilor

Femeia din imaginile alaturate a trait niste momente cumplite, pe care, cu siguranta, nu le va uita niciodata.

   

Totul a inceput dupa ce Jane Rylanc, in varsta de 52 de ani, s-a imbracat pentru a merge la o petrecere. Ea a decis sa poarte o tinuta simpla si a imbracat niste blugi noi, pe care i-a cumparat cu doar o zi inainte.
La eveniment, in timp ce dansa, ceva extrem de ciudat s-a intamplat: femeia s-a prabusit brusc, si nu reactiona la niciun stimul. In cele din urma si-a recapatat cunostinta si a fost dusa de un taxi, comandat de prietenii ei.

Cand s-a trezit a doua zi, a constatat cu stupoare ca piciorul ei stang era extrem de umflat. Speriata, s-a dus de urgenta la spital, iar ce a aflat acolo a socat-o.

Blugii pe care i-a purtat erau de tipul skinny, mult prea stramti, iar acestia i-au afectat grav nervii si muschii. Situatia era atat de critica incat medicii i-au spus ca, daca mai intarzia o ora, piciorul ei urma sa fie amputat.

Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar acum Jane este in afara oricarui pericol. Acum ea isi avertizeaza toti prietenii sa nu mai poarte pantaloni extrem de stramti.