Scrisoarea lăsată testament de Gabi Luncă: „Doamne când n-oi mai fi”

Gabi Luncă a fost un artist desvărșit. A servit poporul român și chiar și iubitorii de muzică lăutărească de peste hotare din timp de 70 de ani. S-a născut în 1938 pe 16 octombrie, iar de câțiva ani buni Gabi luncă s-a pocăit.

   

Scrisoarea lui Gabi Luncă lăsată testament pentru poporul român
Imediat după ce s-a retras din muzica lăutărească Gabi Luncă s-a pocăit și a început să cânte melodii creștinești. Artista a fost întrebată într-un interviu, dupa ce a cântat la mii de nunți, dacă nu-i lipsesc fanii și banii pe care-i făcea pe vremurile când cânta muzică lăutărească.

Gabi Luncă a răspuns în modestia sa caracteristică că adunat suciente din lumea în care a cântat și că îi învită cu drag pe cei care-i iubesc muzica să asculte piesele ei creștine.

„Doamne tu știi ce am lăsat, lumea și am ce am cântat. Vă spun că nu îmi pare rău că am ales pe Dumnezeu. Două vieți dacă aș avea tot cu Dumnezeu aș sta, că toate m-a iertat, de boală m-a vindecat. Bine este să ai stâpân pe Pastorul cel milos, Domnul Iisus Cristos.

Mâine dacă plec în lume las în urma mea un nume, cântece frumoase multe ca lumea să nu mă uite. Vă mai las ca amintire „dă mamă cu biciu-n mine”, bucurii și necaz, tot Gabi Luncă am rămas.”

Mesaj pentru fanii ei
„Oameni buni și dragă lume care n-ați uitat de mine, în lume eu v-am cântat, dar eu n-am terminat, lumei i-am lăsat cântatu, dar Dumnezeu mi-a dat altu. Să cântul pentru Slava Lui și salvarea omului, că am un legământ cu el cu Isuse Emanuel. De când am lăsat lumea s-a mărit mărit familia mea, familia mea e mare că-s frații mei din adunare, că am un legământ cu el, cu Iisus Emenuel”.