Scene șocante în Huși. Trupul unui bărbat mort a fost lăsat ore întregi pe jos, în centrul orașului

Scene șocante s-au petrecut în Huși, unde trupul unui bărbat mort a fost lăsat în mijlocul străzii ore întregi. Totul s-a întâmplat în centru orașului, în apropierea pieței agro-alimentare, în această dimineață.

   

Bărbatul a decedată în zorii zilei, lângă un automat de cafea. Martorii au declarat că bărbatul a căzut pur și simplu din picioare. Trecătorii au chemat imediat o ambulanță, care atunci când a ajuns la locul faptei nu a mai avut nimic de făcut decât să constate decesul. Bărbatul era vânăt la fața și nu este exclusă o cauză medicală pentru cele întâmplate.

Însă după aceasta trupul bărbatului a fost lăsat tot lângă automatul de cafea, cel mai probabil, până când mașina de la Medicină Legală avea să se prezinte. Dar acest lucru a durat ceva timp, pentru ore bune trupul neînsuflețit, acoperit cu un ciolofan, a stat în mijlocul străzii.

„Eu am trecut pe acolo, că am drumul la serviciu prin piață, și m-am speriat foarte tare. Omul e jos, învelit cu ceva. Nu înțelegem cum poate fi lăsat un mort așa, în centrul orașului, atâta timp”, a declarat unul dintre trecători, pentru vremeanoua.ro

Trecătorii au aprins lumânări
Pentru că a stat ore întregi pe asfalt, trecătorii au început să aprindă lumânări și s-au minunat cum se poate întâmpla așa ceva.

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 6 și 19 minute. Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj la fața locului, însă, într-adevăr, semnele morții erau instalate. S-a cinstatat decesul și cadavrul a fost lăsat acolo, în prezența Poliției, la ora 6,50. Cel mai probabil, este așteptată mașina de la Medicina Legală. Persoana în cauză este trecută ca neidentificată, întrucât urmează ca polițiștii să verifice identitatea sa”, a spus Aurora Popa, șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.