Scene revoltătoare lângă o școală din județul Bacău. O elevă este bătută și umilită de trei colege, în timp ce alții filmează

Scene revoltătoare în Bacău! O elevă este bătută cu sălbăticie de alte colege, în timp ce un alt grup filmează secvențele agresive cu nepăsare.

Loading...

Bătaia pe care o primește eleva din partea altor colege are loc într-o stație de autobuz, în apropiere de Școala Plopu din orașul Dărmănești, județul Bacău. Filmulețul în care apare elev bătutută cu bestialitate a fost postat pe o rețea de socializare, iar comentariile la adresa bătăușelor sunt extrem de dure. Nici părinții agresoarelor nu au scăpat.

Apel disperat către autorități
”Trebuie să ia cineva măsuri în privința abuzurilor asupra minorilor. Nu se mai poate. Chiar nu vede nimeni” Același părinte a dezvăluit faptul că tatăl victimei e într-o situație grea. ”Cele două fete bătăușe învață la Școala Plopu și profită de faptul că acea fetiță neajutorată nu are sprijin părintesc deoarece tatăl ei a suferit un accident vascular. Autoritățile să se sesizeze chiar și conducerea școlii!!!”

”Faceți ceva!”
”Serios nu se iau măsuri împotriva acestor fete? Poliția a fost anunțată? Oameni buni nu putem să privim și să acceptam așa ceva…Gandiți-vă că ar putea fi sora sau fata voastră. Câteodată ne place să asistăm ca spectatori dar…e inadmisibil… Este trist și rușinos comportamentul acestor tineri!!!”, a scris un alt părinte.

Loading...

Dosare penale pentru bătăușe
”În referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c, într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani.” – inspector principal Cătălina Păduraru – IPJ Bacău