Scene ireale cu Ilie Năstase și soția Ioana! “Du-te, bă, dracu’, de prost!”

Oficial, sunt încă soț și soție, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș, iar Ioana Simion a confirmat această separare de Ilie Năstase. Și, așa cum chiar frumoasa brunetă a subliniat, ei se comportă ca doi parteneri. Recent, aceștia au fost surprinși într-un local de fițe, însă, la câteva minute bune de la scenele de tandrețe a izbucnit un scandal, iar replicile acide nu au întârziat să apară.

   

Scene ireale cu Ilie Năstase și soția Ioana! “Du-te, bă, dracu’ de prost!”
Ioana și Ilie Năstase au petrecut o seară frumoasă la o terasă de lux din București, iar în urma promisiunilor făcute de fostul tenismen, soția lui i-a zâmbit și chiar l-a lăsat să o sărute. Bucuros că și-a făcut partenera de viață fericită, Nasty a sărbătorit această mică victorie cu câteva pahare cu vin roșu… Ioana Năstase a băut doar o cafea. După ce au achitat nota, cei doi au plecat îmbrățișați spre vila fostului sportiv, relatează spynews.ro.

După ce taxiul i-a lăsat acasă, ei au stat câteva minute… suficiente cât Ilie Năstase să își facă un mic bagaj și să pornească împreună cu soția lui, Ioana, spre apartamentul în care ea stă cu chirie de câteva săptămâni. Ajunși la blocul brunetei, Ilie Năstase a provocat un scandal, după ce a fost întrebat de unul dintre paparazzi care erau pe urmele lor dacă s-a împăcat sau nu cu Ioana.

“Du-te, bă, dracu’, de prost! Mă întrebi tâmpenii?”, a reacționat fostul tenismen, conform sursei citată mai sus. Partenera lui de viață a încercat să-l tempereze și i-a spus: “Ilie, lasă băiatul!”, însă acesta a continuat: “De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”. Scenele neplăcut s-au încheiat cu o urare din partea soției fostului sportiv, care le-a zis jurnaliștilor: “O seară frumoasă”. După această replică, cei doi soți s-au îndreptat către apartamentul închiriat de Ioana Simion într-un cartier rezidenţial din zona Pipera.

Ioana și Ilie Năstase s-au rugat la Mănăstirea Voroneț
În urmă cu două zile, Ioana și Ilie Năstase au mers împreună cu două prietene la Mănăstirea Voroneț, unde s-au rugat și au aprins lumânări. Cei doi soți au făcut publice mai multe fotografii pe care le-au realizat în timpul vizitei la celebrul lăcaș de cult. În dreptul unei poze, frumoasa brunetă a scris următorul mesaj emoționant: “Hrănește sufletul pentru a fi un om echilibrat !!!🙏”. Acest lucru s-a petrecut, după ce, la începutul acestei luni, soția fostului tenismen a transmis un mesaj subliminal la un selfie pe care și l-a făcut în mașină: “Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!”.

Ioana și Ilie Năstase, cununia civilă în primăvara acestui an
Vă reamintim că Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută.

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (42 de ani). În 1980, a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). Mariajul nu a mers, au divorțat ,apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând 2 fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat anul trecut, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație.