Scenariu de comedie! Ce i s-a întâmplat unui bărbat, după ce a dat cu roata mașinii într-o groapă, la ieșire din Brăila și a cerut ajutorul unui localnic

Un bărbat care mergea în drum spre Constanța a avut parte de o experiență demnă de un scenariu de film. La ieșire din Brăila, acesta a lovit cu roata mașinii într-o groapă, și cum nu avea uneltele necesare pentru rezolvarea problemei, a fost nevoit să ceară ajutorul unui localnic.

   

Scenariu de film pentru un bărbat care s-a lovit de o problemă cu mașina! La ieșire din Brăila, acesta a lovit cu roata mașinii într-o groapă și a avut nevoie de ajutor, întrucât nu avea la el uneltele necesare pentru rezolvarea situației în care se afla.

Pentru aceasta, a mers la poarta unui localnic și a început să-l strige de mai multe ori, în repetate rânduri, pentru ca acesta să-i aducă uneltele de care avea nevoie.

Poveste de-a râsul-plânsul
Pentru că povestea lui este una extrem de amuzantă, bărbatul nu a ezitat și a împărtășit-o și cu prietenii săi virtuali, postând-o pe Facebook.

„Ma duceam de la Constanța la Iași și la iesire din Brăila, la ora 5 dimineața am intrat cu masina într-o mare groapă. M-am dat jos si am sesizat ca trebuie sa schimb roata, în portbagaj aveam doar un cric si o roată de rezervă. Roata care trebuia schimbată avea un sistem antifurt, deci imi trebuia un imbus de 7 pe care eu nu-l aveam. Am făcut din mâna la toate masinile care treceau până la ora 6, cand peste drum s-a aprins un bec la o casă. Mă duc, strig si iese un bărbat :
– Bună dimineața, nu va suparati, aveți o cheie imbus ca am făcut o pană si nu am nicio cheie la mine.
– Ați luat groapa aia ?
– Da, deci nu sunt primul !?
– Nu este noapte sa nu strige cineva la mine la poartă, hai ca ma duc sa caut un imbus, de cât va trebuie ?
– De 6 ?
Pleaca omul, imi aduce cheia, mi-o dă și după ce vad ca imi trebuie unul mai mare ma duc si strig iar la poartă.
– Nu va suparati, imi trebuie unul mai mare sau poate aveți un patent.
– Hai ca va aduc un patent.
Imi aduce patentul si după vreo 10 încercari vad ca este imposibil de scos, ma duc si strig iar.
– Nu va supărați, nu aveti un imbus mai mare pentru ca este imposibil să-l desfac cu patentul.
– Hai ca ma duc sa va aduc.
Imi aduce imbusul perfect si după ce desfac antifurtul constat ca nu am cheie ca sa scot roata. Imi i-au inima in dinti si ma duc sa strig iar la poartă omului.

– Nu vă supărați, imi mai trebuie si o cheie pentru prezoane pentru ca nici din aia nu am.
– Hai ca mă duc sa iti aduc si cheia asta, dar daca mă mai strigi o dată, iti dau cheile de la masina mea ca m-ai înnebunit de cap.
Am reusit sa schimb roata si ma duc iar si strig la poarta omului :
– Nu vă supărați.
Si văd ca vine omul cu o mare rangă de fier in mâna și foarte grăbit. I-am lăsat cheia in poarta si i-am mulțumit din fugă.????????????
Dacă primarul Brăilei vede această postare, il rog din suflet, sa astupe groapa aia si să-l facă cetățean de onoare, pe Domnul cu nervii de fier, care locuiește în prima casă de la ieșirea din oraș, căruia îi mulțumesc și pe această cale că m-a ajutat” a scris bărbatul, în mesajul său.