Scandal în showbiz! Vedeta l-a făcut praf pe Dorian Popa! ”Papițoi fără creier” Totul a început după ce l-a văzut în platoul de la Antena 1

Sexy-Fachira îl face praf pe Dorian Popa! Totul se petrece pe pagina ei de socializare. Motivul? Transformarea lui Dorian Popa în prezentator tv. După ce a revenit din Madagascar, acolo unde și-a rupt piciorul în timpul unui realitz-show, Dorian Popa a înlocuit-o pe Anisia Gafton în emisiunea „Xtra Night Show”.

   

Această nouă ocupație a lui Dorian Popa a bulversat-o, precum se poate trage concluzia, pe Sexy-Fachira, deși sunt mai multe voci care spun că Dorian nu avea ce să caute într-o astfel de postură. Daniela Dumitru – cunoscută sub numele de Sexy-Fachira – a postat, zilele trecute, un text acid la adresa noului prezentator


In doar câteva cuvinte, Daniela și-a transmis punctul de vedere, nemiloasă, fără să fie interesată de reacția celui vizat. Părerea critică despre Dorian Popa a fost expusă prietenilor din online fără menajamente:

”Cum să îl pui pe Dorian, un papițoi fără creier, lângă Bordea, un geniu, cum? Probabil Dorian este adus pentru publicul (din păcate majoritar) care se duc (n.red. – duce) la referendum și se minunează că anul nașterii plus vârsta dă 2018. Epidemia de tâmpenie ia prea mare amploare”, a scris Sexy-Fachira. Totodată, ea a scris că se simte ”scârbită”.

Sexy-Fachira nu s-a mulțumit doar cu atât, așa că a intervenit și în legătură cu unele comentarii lăsate de prietenii virtuali.

”Pe oricine pui alături de Dorian devine geniu în comparație. Nu vorbim de savanți aici, dar Bordea este foarte bun în ce face”, a mai scris ea.