Scandal imens la “Chefi la cuțite“! Emisiunea ar fi “aranjată“: “Creața trebuie descalificată“

Scandal imens la “Chefi la cuțite“, după proba de luni seara, când Ovidiu Malisevschi a fost eliminate din competiție, iar Creața a mers mai departe, deși nu merita aces lucru, susțin revoltați telespectatorii emisiunii. Aceștia aduc acuze grave la adresa emisiunii și spun că ar fi “aranjată“.

   

Concurenții au avut de gătit Cupcakes. Cristinei, cunoscută drept Creața, nu i-a ieșit desertul, dar a avut norocul ca un alt coleg din echipă să o ajute. Și anume, acesta a copt mai multe brioșe și i-a dat și ei câteva, ca să nu fie eliminată. Culmea, acel coleg a luat 9 puncte, iar ea 12.

Fanii nu s-au mai abținut și au izbucnit. “Nu este coret ce faceti omul ala char si a dorit sa fie in echipa dumneavostra ati dat afara un bucatar si a ramas creata pentru reting sunteti jalnic o emisiune aranjata/ Creata a obtinut 12 puncte deoarece nu a stiut sa separe galbenusurile de albus/ Degeaba. Este inadmisibil sa ramai in concurs doar ca ai inselat.

Au fost oameni cu dizabilitati care au facut lucruri minunate. Muncind. Nu trisand. Pacat. Ar trebui sa plece din bun simt/ Eu înțeleg că se lucrează în echipă și e normal sa se ajute intre ei.Dar creata trebuia DESCALIFICATA .Tu poate nu ai știut până în seara asta,dar producătorii au știut”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii apărute pe rețelele de socializare.

Reacția chefului Florin Dumitrescu
Chef Dumitrescu a reacționat în urma scandalului, postând un mesaj în care explică cum stau de fapt lucrurile.

“Va inteleg supararea, dar trebuie sa intelegeti ca lucrurile stau in felul urmator: noi, juratii, nu stim cine a gatit, cum si ce a gatit. Noi jurizam o farfurie si o punctam de la 1 la 5, in functie de preferinte. Nu ne spune nimeni ca X a gatit si nu i-a iesit, asa ca a luat de la Y si uite ca mancarea lui Y are punctaj mai mare in farfuria lui X. Noi nu stim lucrurile astea, drept urmare, abia azi am aflat asta. Amuleta salvatoare nu aveam cum sa o folosesc in cazul asta, pentru ca: Ovi 5 puncte, Marius nu stiu cat a luat pentru ca imi cantau copiii la ureche, Silviu 9 puncte, Smiley 10 puncte, Nela si Creata 12 puncte. Stiu ca este o diferenta clara de valoare ,,gastronomica” intre Creata si Ovidiu, dar in voturile din seara asta lucrurile au stat altfel, subliniez voturi. In plus, imi este frica de amuleta asta pentru ca daca te pui contra sortii, activezi sindromul Final Destination (l-am trait in sezonul 4, cand in loc sa fac cum am vrut eu, am ascultat un concurent ca e obosit si pana nu a plecat el din concurs am pierdut si mi-au plecat 3 oameni, abia dupa aia am inceput sa castigam)

PS. O echipa de bucatari nu poate fi formata din 6 headchefi, am mai spus asta, avem nevoie si de oameni care sa ajute. Dar, veti avea si surprize sezonul asta”, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.