Scandal cu sabii la concertul Deliei! Totul s-a intamplat sub ochii ingroziti ai spectatorilor veniti sa o vada pe diva!

Problemele din cluburi par a fi la ordinea zilei in Romania! Dupa ce, saptamana trecuta, toata lumea a fost ingrozita de stirea ca doi baschetbalisti americani, abia transferati la o prim-divizionara din Braila, au fost atacati cu bestialitate intr-un pub din localitate, de niste interlopi periculosi, ei bine, vestile proaste nu se opresc aici!

   

Scandal cu sabii la ultimul concert al Deliei! Ce s-a intamplat! “Toata lumea s-a speriat”
In aceeasi seara, dar in Bucuresti, intr-un club de fite, s-a iscat o noua bataie generala intre indivizi dubiosi! Totul s-a petrecut la scurt timp dupa concertul sustinut de Delia in locatie si a creat panica printre cei veniti sa o vada pe artista.

Surse de la fata locului sustin ca scandalul a pornit din senin si in el au fost implicate peste 20 de persoane. „Din fericire, Delia a fost ferita de problemele aparute pur si simplu de la o cearta! Astfel, la cateva minute de la iesirea cantaretei de pe scena, un grup de barbati, care, pe tot parcursul show-ului au consumat sticle intregi de sampanie fina, s-au infierbantat si au inceput sa se ia la bataie, si nu oricum! Era ingrozitor, aveau la ei si bate, si sabii si cutite. Noi, cei aflati in club nu stiam cum sa parasim mai repede incinta, fiindca normal, nu doream sa participam la conflicte care nu ne priveau”, au dezvaluit persoane venite la disctractie si la spectacolul vedetei.