Scandal! Brigitte l-a „tradus” pe Florin Pastramă cu Jador?! Ce mesaje i-a găsit în telefon

Dragostea dintre Florin Pastramă și Brigitte a fost întotdeauna cu năbădăi. Spiritele se încing și mai mult când unul dintre cei doi protagoniști dau motive de gelozie. De data aceasta, Jador a fost mărul discordiei între soții Pastramă. Artistul îi trimite mesaje lui Brigitte.

   

Invitați în emisiunea Xtra Night Show, Brigitte și Pastramă au povestit motivul celei mai recente dispute. Se pare că un mesaj pe care Brigitte l-a primit de la Jador a reușit să-l scoată pe Florin din sărite. Nu a mai stat la discuții, a pus mâna pe telefon și și-a apărat „apărat ” teritoriul, așa cum a știut mai bine.

”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a spus Brigitte Pastramă la ”Xtra Night Show”.

Chiar dacă Brigitte afirmă că nu e de acord cu un asemenea comportament, Florin știe una și bună: nimeni nu are voie să-i trimită mesaje soției lui. Iar referitor la acțiunile lui Jador, Florin spune că nu a fost deranjat de mesajul în sine, ci de răspunsul pe care artistul i l-a dat atunci când l-a luat la rost.

”Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: ”Cred că glumești”. Putea să spună: ”Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun încă odată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a adăugat și Florin Pastramă.