S-a trezit dimineata si a vrut sa se dea jos din pat, dar a inceput sa urle de groaza cand si-a vazut piciorul asa! Credea ca sufera de o boala grava si se pregatea sa mearga la spital! Uite ce i se intamplase acestui barbat

Michael Onorati, un tanar din Statele Unite, a avut parte de o intamplare ciudata, pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii lui de pe Facebook.

   

Totul a inceput intr-o dimineata, dupa ce acesta s-a trezit dintr-un somn odihnitor. Si-a dat patura la o parte de pe el, s-a ridicat in fund, dar cand a dat sa se ridice a inceput sa urle.
Motivul? Barbatul a facut un atat de panica in momentul in care a vazut ca laba piciorului drept era aproape neagra in totalitate. Omul nu intelegea ce i se intampla si era gata sa sune la spital, crezand ca sufera de o boala foarte grava, insa intr-un final a dezlegat misterul.

Prietena lui ii folosise una dintre sosete pentru a-si aplica pe piele crema autobronzanta. Barbatul nu a fost atent si s-a incaltat dimineata cu acea soseta dupa care, cand a ajuns acasa tarziu, a dat-o jos si s-a bagat direct in pat, fiind foarte obosit.

Amuzat, el le-a povestit si prietenilor lui de pe retelele de socializare ceea ce i s-a intamplat.