S-a nascut cu fata acoperita de un strat gros, alb, de solzi iar parintii au crezut ca au adus pe lume un monstru-reptila! Cum arata baietelul acum, la 5 ani

Evan Fasciano, un băiețel de cinci ani din Connecticut, SUA, s-a născut cu o boală rară- ihtioză fetală, cunoscută și sub numele de ihtioză arlechin, din cauza căreia pielea îi crește de zece ori mai repede decât oamenilor obișnuiți și îl pune în fața unui pericol mortal de infecție, scrie kanald.

   

Evan suferă de cea mai gravă formă a bolii și e nevoit să facă baie de două ori pe zi, pentru a minimiza riscul de infecție. Zilnic, mama trebuie să îi curețe pielea în exces. În plus, el e mereu în pericol de deshidratare și insolație, motiv pentru care mama lui, DeDe Fasciano, în vârstă de 33 de ani, a renunțat la serviciu pentru a se dedica îngrijirii băiețelului.


Mulți cred că Evan ar trebui să fie îngrozit de lumea din jurul lui sau prea intimidat de oameni, însă, în realitate, e un copil vesel, sociabil și cu mulți prieteni și merge zilnic la școală.