S-a năcut prematur, arăta îngrozitor, dar părinții ei au sperat că va fi un copil normal! Cum arată Lizzie Velasquez, cea mai urâtă femeie din lume

Marina și Chris Velasquez și-au dorit cu ardoare să devină părinți, însă atunci când credeau că visul lor va deveni realitate, cei doi soți au avut parte de o surpriză…neplăcută atunci când fiica lor a venit pe lume. Nu doar că s-a născut prematur, însă arăta îngrozitor. Chiar și așa, ei au sperat că va fi un copil normal.

   


Lizzie Velaquez s-a născut cu patru săptămâni mai devreme, iar în ciuda aspectului său fizic neplăcut, părinții săi au dorit-o și au iubit-o necondiționat. Totuși, primul șoc a venit atunci când ea a ajuns să meargă la grădiniță, iar copiii refuzau să se joace cu ea.

Ulterior, ea a descoperit este pe Youtube un videoclip în care era catalogată drept cea mai urâtă femeie din lume. A suferit mult, a plâns și a refuzat să mai iasă pe străzi, unde toată lumea se holba la ea. Peste ani, din adolescenta retrasă, victimă a răutăţii lumii, ea a devenit o femeie puternică, purtătoare de cuvânt a celor abuzaţi.


Mai mult de atât, în urmă cu puțin timp, ea a fost protagonista unui documentar inedit, de 78 de minute, în care este prezentată transformarea ei.

Lizzie Velasquez suferă de o maladie rară, numită Sindromul Neonatal Progeroid, ce se manifestă prin îmbătrânire prematură, pierderea grăsimii corporale și degenerarea tesuturilor.