S-a dat alarma în București! Simona Halep și-a uitat la restaurant ceasul personalizat de 80.000 €! Un ospătar l-a găsit și…

Simona Halep are o pasiune pentru ceasurile de firmă, iar producătorul Hublot, care este unul dintre sponsorii ei, i-a făcut, de-a lungul ultimelor luni, mai multe cadouri. Recent, ex-liderul WTA și-a uitat un exemplar într-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. Ce a urmat este fabulos.

   

Simona Halep este o sportivă în vogă, apreciată în toată lumea. Este asaltată de sponsori, iar asta nu poate fi decât o altă victorie în plan financiar, fără să ținem cont de câștigurile pe care le obține de pe urma turneelor la care participă. În urmă cu ceva timp, sportiva noastră a semnat un generos contract cu o renumită firmă, arhicunoscută în lume datorită ceasurilor pe care le produce.

Emoții după ce a luat masa la restaurant
Aici vorbim de Hublot, producător cu care Simona Halep a devenit partener încă din februarie 2016. În ultimele luni, fostul lider mondial a primit mai multe modele, cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Întâmplarea a avut loc în cel mai select restaurant din București, aflat în cartierul milionarilor din Capitală.

Zilele trecute, Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au luat masa în respectivul local. Mâncare de nota 10, servire pe măsură. Pentru a se bucura de preparate fără nicio opreliște, sportiva noastră și-a dat jos ceasul de la mână, unul personalizat, care valorează aproximativ 80.000 de euro. L-a lăsat pe masă, lângă farfurie. Într-un final, ex-liderul WTA și partenerul ei de viață au achitat și nota.

A fost alertă în local după ce ex-liderul WTA a dat telefon
Doar că Simona Halep a plecat în grabă și a uitat de averea pe care a lăsat-o la masă. S-a urcat în mașină și a dispărut. La un moment dat, sportiva a realizat că nu mai are ceasul. A analizat fiecare pas pe care l-a făcut și a ajuns, în cele din urmă, la concluzia că modelul Hublot care valorează o avere a rămas la restaurantul de lux unde a mâncat.

Imediat, Simona Halep a pus mâna pe telefon. A sunat la respectivul local, moment în care a început alerta. Toți angajații localului s-au pus pe treabă și au recuperat rapid bijuteria în valoare de 80.000 de euro pe care sportiva noastră a uitat-o la restaurant. Ulterior, după ce situația s-a calmat, Simona Halep a revenit la locul cu pricina, de unde a reintrat în posesia ceasului, pe care îl găsise un ospătar.

Ocazie cu care Simona Halep le-a mulțumit angajaților de la restaurant. “Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, le-ar fi spus ex-liderul WTA oamenilor de la local.