S-a căsătorit pe patul de spital cu femeia cu care avea o fetiță superbă. Ce s-a întâmplat după 10 ore, milioane de oameni

Atunci când iubești pe cineva din tot sufletul tău, îți dorești să petreci o viață întreagă cu acea persoană și să vă bucurați împreună de toate lucrurile pe care le aduce viața, fie că sunt fericite sau unele mai grele.

   

Iar povestea de mai jos este despre o femeie care a emoționat o lume întreagă cu gestul incredibil pe care l-a făcut. Totul a fost filmat, iar milioane de persoane au privit cu neputință și cu lacrimi în ochi acel moment.


Rowden Go Pangcoga, din Filipine și Leizel se iubeau de mai mult timp. Viața i-a binecuvântat și cu un copil și tot ce le mai lipsea era o nuntă frumoasă, la care cei dragi să participe și să se bucure alături de ei.

Rowden a decis să aranjeze nunta cu iubita sa pe data de 8 iulie, ziua în care urma să împlinească 30 de ani și a început pregătirile pentru ziua cea mare.

Cei trei duceau o viață de vis până într-o zi în care totul a devenit un adevărat coșmar pentru ei. Rowden a aflat că are cancer în stadiu terminal și că nu mai este nimic de făcut pentru el. În ciuda acestei vești îngrozitoare, bărbatul mai avea un singur gând înainte să plece dintre noi. Visa să se căsătorească și să facă nuntă cu femeia pe care o iubea de atâția ani și care l-a binecuvântat cu o fetiță.
Cu ajutorul personalului din spital, Rowden a început să pregătească totul, până în cele mai mici detalii.entru că starea sa se agrava cu fiecare zi care trecea, Rowden și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, așa că a urgentat totul. A chemat preotul, Leizel a îmbrăcat rochia de mireasă, iar cei doi au fost cununați în fața celor dragi și a personalului medical.

Toată lumea a privit cum tânărului care nu se mai putea ridica din pat i se împlinește visul ca iubita sa să îi devină soție.

Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care Rowden împlinea 30 de ani. Toată lumea care a fost prezentă a plâns cu lacirmi amare, știind că acela va fi ultimul eveniment fericit din viață și că a venit momentul să își ia rămas-bun.

Din păcate, pentru el, avea să fie ultima zi, căci la 10 ore de la fericitul eveniment, tânărul a plecat dintre noi, lăsându-i pe toți cei dragi neconsolați. A apucat să își spună jurămintele și să îi declare lui Leisel ct de mult o iubește, până în ultima sa zi de viață.

Iată momentul emoționant care a făcut milioane de persoane să plângă: