S-a aflat cine este câştigătorul premiului de la Loto 6/49. Norocosul şi-a ridicat deja câştigul

A aflat că a câștigat marele premiu la Loto 6/49, iar azi, norocosul a mers să își ridice banii: aproape 695.000 de euro! El s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române și unul dintre angajații companiei a dezvăluit câteva amănunte despre câștigătorul premiului la categoria I al jocului Loto 6/49.

   

S-a aflat cine este câştigătorul premiului de la Loto 6/49
Câştigătorul premiului în valoare de 3.375.310 lei (aproape 695.000 de euro) este din Tecuci, iar biletul său norocos a fost extras la tragerea principala Loto 6/49 de duminică, 13 septembrie. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Loteriei Române, jucătorul norocos are în jur de 30 de ani şi joacă frecvent la Loto 6/49, dar are şi obiceiul de a cumpăra lozuri răzuibile.

Cum va cheltui tânărul banii câștigați la jocul Loto 6/49
Numerele înscrise de jucător pe biletul câştigător au fost alese la întâmplare, singurul număr cu semnificaţie fiind cel corespunzător zilei sale de naştere, potrivit declaraţiilor făcute de jucător pentru Loteria Română. Câştigătorul premiului a declarat ca îşi doreşte să investească majoritatea banilor câştigaţi într-o afacere şi că va continua să joace, s-a mai menționat în comunicatul Loteriei Române.

Acesta este al treilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 16 august 2020 şi a fost în valoare de 7.701.195 lei.
“Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica premiul”, a declarat ieri unul dintre angajații companiei.