S-a aflat cine este barbatul in alb care ar fi coordonat interventia jandarmilor in Piata Victoriei! Uite cine este cel care a dat ordinele

Vineri aproximativ 50.000 de persoane au protestat in Piata Victoriei impotriva Guvernului Romaniei.

   

Protestul s-a terminat violent, multimea fiind dispersata de jandarmi, care au folosit forta fizica, gaze lacrimogene si tunuri cu apa.
Ciocnirile violente s-au soldat cu 440 de raniti, multe dintre ei ajungand la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Acum pe retelele de socializare circula imagini cu un barbat imbracat in alb care ar fi coordonat intreaga operatiune a jandarmilor.

„Transmiteam LIVE interventia jandarmilor. Barbatul in alb m-a prins de mana si mi-a smuls telefonul. I-am strigat ca sunt ziarist si am ridicat mainile deasupra capului, cu legitimatia care se afla la gat ridicata in aer. Barbatul m-a tras in mijlocul jandarmilor carora le-a spus: ‘Luati-l si pe asta.

„Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul si m-a impins in spatele cordonului in timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior in spate. I-am cerut sa imi dea telefonul inapoi, spunandu-le din nou ca sunt ziarist.

„Un jandarm m-a injurat si m-a lovit cu piciorul. In acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, spune jurnalistul Robert Mihailescu.

Se vehiculeaza varianta ca acesta ar fi colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Intervenţie Vlad Tepes.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru a refuzat insa sa confirme informatia.