Rușinos! Ce au găsit doi bărbați din Botoșani pe mașinile lor, când au vrut să le scoată din parcare

Doi bărbați din Botoșani au avut parte de o adevărată „surpriză” atunci când au vrut să-și scoată mașinile din parcare. Cum unii oameni nu cunosc noțiunea de bun simț, aceștia s-au trezit cu gunoaie pe mașini și au fost extrem de dezamăgiți de faptul că unele persoane nu au niciun pic de educație.

   

Potrivit informațiilor oferite de botosaneanul.ro, doi bărbați și-au găsit mașinile pline de gunoi, atunci când au vrut să le scoată din parcare.

Dar nu oricum, ci cu strategie, căci așa aruncaseră oamenii pungile pline cu gunoaie, pe parbrizul celor doi. Fotografiile cu pricina, cu cele două mașini pline de gunoaie au devenit virale, iar internauții s-au revoltat imediat.

”Din păcate ai un kinder surprise…”, este mesajul care însoțește una dintre fotografiile postate.

Bărbaților li s-a atras atenția cu privire la locul în care și-au parcat mașinile
Deși unii internauți au mărturisit că este foarte urât gestul celor care au aruncat gunoiul pe mașinile celor doi, alții i-au criticat pentru locul în care au ales să le parcheze.

”Există totuși niște legi, există autorități ce rezolvă astfel de probleme. Și nu mă luați că nu rezolvă nimeni dacă ați suna. Ori nu știți să vorbiți la telefon ori sunteți prea comozi și postați pe Facebook o poză sperând că persoana vizată să afle vestea. Sunt ferm convins că totul pleacă de la mentalitatea fiecăruia, ăla care o parchează așa se bazează că nimeni nu o sa sune la Poliția Locală și uite de aici ditamai cercul vicios. Ia să primească unul 2-3 amenzi să vezi cum parchează până și în Kaufland la distanțe perfect egale de liniile albe sa nu supere mijlocul”, este unul dintre comentarii.

”Poți face poze, poți să cauți un indiciu să vezi cine, iar dacă ai rezultat se încadrează la secțiunea „vandalism” ceea ce atrage o responsabilitate a organului public. Organul public nu e acolo doar să păzească trotuarul și sa clampeze/ridicat mașini, ci și să păstreze ordinea, curățenia și să asigure paza bunurile publice. Succes!”.