Rulota românească Tracia, un vis devenit realitate! Uite cât de grozav arată și ce preț are

   

„În primul moment mi s-a părut că ideea e cel puțin ciudată. Apoi, pe măsură ce priveam tot mai mult primele schițe mi-am dat seama nu numai că arată bine ci are și logică.

Sunt elemente recognoscibile pentru unele generații – sigla, fereastra din două bucăți, trapezul din față de la TV care este spatele rulotei ș.a. Elementele acelea, stilizate și aduse de Valentin în zilele noastre, chiar arată foarte bine! Rulota are identitate, fapt greu de obținut astăzi pentru rulote și mașini; dacă nu vezi sigla, nu recunosști marca așa cum se întâmpla când vedeai un Fiat, VW sau… Trabant”, spune Gabriel Bugnar, antreprenor Tracia Caravan.


Pe baza proiectului de design, Gabriel Bugnar a lucrat la partea tehnică și la pregătirea documentației pentru un program de finanțare.

„După finalizarea proiectului tehnic urmează producția prototipului (două exemplare), testele și omologarea. Apoi, pe baza prototipului va porni producția de serie. (…) Vali s-a documentat, a învățat, a studiat, a căutat tot ce a găsit despre rulote, și de azi și din vechime. Iar fiecare linie, fiecare formă, fiecare volum are o justificare ce vine de undeva și duce undeva. (…) Principalele puncte din conceptul său se vor regăsi și în următoarele produse, o rulotă turistică destinată tinerilor, mică, compactă, pentru două persoane și o rulotă comercială”, spunea Gabriel Bugnar în urmă cu câteva luni.

Pagini: 1 2