Roxana, fetița care a impresionat România, a primit ce își dorea: piure cu carne. Prima dată i-a dat să mănânce fratelui mai mic

Roxana a impresionat milioane de români care i-au trimis foarte multe donații. Păcat că mulți români votează cu zâmbetul pe buze politicieni cu probleme penale și nu văd legătura cu dramele a mii de copii nevoiți să meargă flămânzi la școală.

   

Povestea familiei este de-a dreptul dramatică. Fratele ei de 16 ani a renunțat la școală pentru a munci cu ziua, în timp ce tatăl este grav bolnav și de 3 ani nu mai poate lucra. Cei 7 membri trăiesc numai cu banii din ajutoare sociale și alocații, informează Stirile Pro Tv.
După ce cazul ei a apărut joi seară, la Știrile ProTV, vecinii și oamenii din zonă s-au mobilizat și le-au adus alimente. Iar pentru Roxana și frații ei, ce își dorea: piure cu carne și salată.

Fetița a ținut însă ca fratele ei mai mic să guste primul din piure și l-a hrănit cu lingurița. ”E bun?”, l-a întrebat surioara sa.
”Le mulțumesc oamenilor care ni le-au dat”, a transmis Roxana.

Dacă doriți să îi ajutați, adresa lor este: destinatar Cristina și Vasile Pruteanu, sat Pușcași, comuna Pușcași, județul Vaslui.

În principal, ar fi nevoie de materiale de construcție, deoarece casa stă să cadă peste familie, iar în mai puțin de 2 luni vine iarna.