Românul care a uimit America prin modul original în care-şi alege angajaţii. A fost nominalizat la Timmy Awards

Compania Digital Authority Partners a fost nominalizată la categoria „Cel mai divers şi inovativ loc de muncă”, are sediul în Chicago, Illinois (SUA) şi se ocupă de consultanţă şi IT. Proprietarul firmei este Codrin Arsene (31 de ani), un român din Galaţi care se află în America de 12 ani. Trofeul amintit a mai fost câştigat în trecut de companii renumite precum Facebook, LinkedIn sau TripAdvisor.

   

Fără îndoială, românii se numără printre cei mai inventivi pământeni, dovadă fiind faptul că nu numai că sunt autorii unor invenţii de geniu, ci şi reuşesc să uimească lumea prin capacitatea de a se adapta la cele mai mari provocări. Un exemplu recent este cel al gălăţeanului Codrin Arsene, un tânăr de doar 31 de ani care a plecat să „cucerească” America la numai 19 ani, a învăţat pe rupte şi, doar prin eforturile personale, a reuşit deja să construiască o companie de mare succes, cu contracte în peste 200 de ţări ale lumii.

După cum ne-a mărturisit, românul nu a avut parte de vreo moştenire fabuloasă şi nici n-a câştigat la loterie. Pur şi simplu a plecat de la zero (la propriu, nu doar la figurat) şi, alături de alţi câţiva tineri cu idei şi entuziasm, a construit cu răbdare şi perseverenţă compania Digital Authority Partners, din Chicago, Illinois (SUA), o firmă de care, cu siguranţă, se va auzi tot mai mult în viitor.

Deocamdată, dincolo de portofoliul impresionant de clienţi, a izbutit o performanţă remarcabilă: a fost nominalizată la ediţia 2018 a Timmy Awards (rezultatele finale vor fi comunicate la sfârşitul lunii octombrie), ca fiind compania din Chicago cu „Cel mai divers şi inovativ loc de muncă”. Deloc lipsit de importanţă este că în trecut au câştigatul amintitul premiu companii renumite precum Facebook, LinkedIn, Venmo sau TripAdvisor.

Citeste continuarea!