România, capitala videochatului – Cum arată industria în interior

Loading...
Loading...

Nu toate studiourile activează în ilegalitate. Multe dintre ele sunt înregistrate ca agenții de management de modele, de servicii de telecomunicație sau servicii online și chiar plătesc taxe la stat. Sunt patroni care poartă un respect deosebit afacerii lor, pe care nu o văd nici imorală, nici exploatativă și vor să facă totul cât mai legal posibil. De-aia nici nu se agită nimeni.

Cele mai multe dintre modelele de videochat sunt studente care, din lipsa banilor și a dificultății găsirii unui loc de muncă stabil și bine plătit, aleg să-și vândă nuditatea pe internet unor bărbați din întreaga lume deoarece câștigă mult mai mulți bani și într-o manieră mult mai facilă, lipsită de stres.

Cei care privesc industria videochatului din exterior, sunt de părere că sunt bani câștigați ușor, din nimic. În realitate, fetele spun că nu e chiar atât de simplu cum pare. Ca să câștigi mulți bani, trebuie să-i faci pe acei bărbați să stea cât mai mult timp cu tine online. Scenele cu masturbare durează câteva minute, dar că să rămâi cu ei într-o conversație pentru una sau mai multe ore, trebuie să fii interesantă, amuzantă, să le seduci și mintea, nu doar plăcerea sexuală.

Româncele sut cele mai căutate femei din lume pe videochat pentru că ele știu să se facă plăcute, sunt frumoase și investesc mult timp în îngrijirea propriului corp. Bogătași din întreaga lume, dar în special arabi, americani și chinezi caută românce pe videochat, chiar dacă sunt căsătoriți.

Unul dintre cele mai controversate aspecte ale videochatului în România e că modelele nu figurează ca angajate, pentru că nu este considerată o profesie oficială. În spatele acestei industrii se ascund femei, dar și bărbați (tineri) care în viața de zi cu zi pot avea joburi respectabile.

Pagini: 1 2