Revoltă în mediul online, după ce un poliţist local este filmat cum loveşte cu pumnul un băiat, care ar fi fost prins la pescuit

Un agent de la Poliția Locală sector 3 a fost filmat în timp ce lovea un copil. Băiatul a fost pedepsit pentru că ar fi pescuit din lacul IOR. Prietenul lui, care a filmat, a fost agresat și el de polițiști.

   

“Eşti şmecher, mă?
Stai aici, mă!
Vezi că fuge! Vezi că fuge!
Dacă fugi, îţi rup picioarele!
Îmi spui tu mie “mă”?

Imediat după lovitură, băiatul se prăbuşeşte şi se vaită de durere.

“Bre, de ce dai, bre?”
“Ia uite ce pumn i-a dat lu’ ăsta mic în ficat!”, se aude cel care filmează scena, prietenul băiatului agresat.

Ceilalţi poliţişti locali prezenţi îl contrazic pe puşti şi spun pe filmare că adolescentul nu a fost lovit şi cer să nu mai fie filmaţi.

“Nu i-a dat, mă, nimeni! Joacă teatru”, spune o doamnă poliţist.
“Îi vedeţi, îi vedeţi? De trei zile îi alergăm. Uitaţi, nenorociţii ce fac! Uitaţi ce peşti au prins!”, încearcă agenţii să-şi justifice acţiunea în faţa trecătorilor, martori la incident.

Scena ar fi fost filmată ieri, în Parcul IOR din Capitală, susţine cel care a postat imaginile pe internet. Cei doi copii ar fi fost prinşi la pescuit şi chiar încătuşaţi de poliţiştii locali.

“Mă, te doare aşa tare?”, îl întreabă cel care filmează pe amicul lui.
“Mă doare rău de tot!”, răspunde băiatul.
“Păi dacă dă cu pumnul în ficat unul de 40 de ani la un copil”, vine imediat replica.

Cel care a postat imaginile susţine că, iniţial, cei doi băieţi ar fi fost legaţi de poliţişti cu cătuşe de coşul de gunoi, din parc.

“Solicit un echipaj. Bine, bine! Dane, ia-l şi hai să le punem cătuşele!”, se aude un poliţist, în timp ce raportează incidentul prin staţie.
“Stai, bre, de ce să îmi puneţi cătuşele? Staţi că vin, ce am plecat? Nu vedeţi că am bicicleta de zece milioane aici? Am bicicletă de zece milioane”, spune cel care filmează.

Imaginile postate pe Facebook au strâns peste 140.000 de vizualizări în câteva ore. Până la această oră, reprezentanţii Poliţiei Locale a sectorului 3 nu au comentat incidentul.