Reteta de prajitura cu Tequila

Din nou, in acest an, am avut cereri cu rețeta pentru prăjitura mea de Paște cu Tequila! Salvați va rog rețeta, ca eu am obosit sa o tot scriu in fiecare an!
Deci: 1 cana zahar, unt, 1 lingurița praf de copt, 1 cana apa, 1 lingurița sare, 1 cana de zahar brun, suc de lămâie, 4 oua mari , nuci, 1 sticla 750 ml de Tequila si doua căni fructe uscate!
Mai întâi se bea un pahar de Tequila pentru a verifica calitatea acesteia!

Luați un castron mare si intre timp verificați din nou Tequila pentru a fi siguri ca e de cea mai înaltă calitate!
Se mixează cu mixerul untul cu zaharul! In alt castron bateți ouăle si le amestecați cu fructele uscate! Intre timp încercați alt pahar de Tequila pentru a va asigura ca este inca buna!
Culegeți fructele uscate de pe jos, spălați-le si puneți-le înapoi in castronul cu oua! Eventual le puteți numără sa vedeți daca sunt toate! Daca bucăți din gresie va blochează mixerul încercați sa il deblocati cu o bormașina, șurubelnița, ce aveti la îndemâna! Încercați din nou un pahar de Tequila ..just in case!
In continuare se adauga 2 căni de sare sau orice altceva, nu mai contează! Verificați Tequila!
Se adauga lămâia si nucile! Adăugați si o lingurița de zahar sau ceva….Orice ați putea găsi….Nu uitați sa opriți bormașina sau sa scoateți șurubelnița din mixer! Daca nu, adunați din nou ingredientele de pe jos! Si evitați de data asta bucățile de gresie sparte!

Aprindeti cuptorul la 360 de grade si încercați sa nu cadeți peste el! In cele din urma, aruncați prăjitura pe fereastra, terminați Tequila si ștergeți masa cu pisica!