Respect doamnei pentru fiecare cuvânt scris! “Mi-am luat, de la 7 jumate până la 10, gaze lacrimogene în față, dar nu astea ustură. Ustură furia, rușinea și umilința.”

“Mi-am luat, de la 7 jumate până la 10, gaze lacrimogene în față, dar nu astea ustură. Ustură furia, rușinea și umilința.
De a fi condusă, femeie în toată firea, de o analfabetă care n-a citit o carte în viața ei, din funcția de prim-ministru.

   

De a fi iobăgită, după 20 de ani de muncă cu creierul, de o clasă politică subnormală intelectual și infectă moral.
De a-mi lua gaze lacrimogene de la slugoii decerebrați ai unei pierdute în bezna minții.

De a mi se răpi drepturile fundamentale în numele prostiei și hoției.
Neterminaților care ne conduceți, ați făcut din țara asta mocirla voastră, ați umplut-o de jeg și de neputință. Ne-ați băgat în depresie și ne-ați umilit, cu jaful vostru fără limite. Ați infectat toate sistemele cu copiii voștri, crescuți în jigodism și neștiință, cu fetele voastre cărora le-ați dat bani să-și umfle țâțele și boturile, în loc să le creșteți mintea, cu feciorii voștri pe care i-ați făcut golani din pruncie, șmenari de doi lei care sparg semințe pe capota Jaguarului și pe care-i trageți după voi în pușcării. Ne sufocați cu femeile voastre scălâmbe, singurele care-ar merita să fie numite târfe în țara asta. La umbra hoției voastre a crescut mâl, dar e al vostru, nu e al nostru.

Ați prostit oamenii simpli și acum le ucideți porcii și le ardeți porumbul, voi sunteți pesta porcină, ea se revarsă, ca molimele biblice, din păcatele voastre nesfârșite. Sunteți viruși ai jafului și sunteți distrugere.
I-ați umilit pe cei plecați din țară, i-ați făcut curve și cerșetori și hoți și e normal așa, în această Românie a voastră, în care dosul gol se poartă cu mândrie în loc de față.

V-ați revoltat că v-a zis poporul “M#%e”, cum ați dori să vorbească cu voi, microbilor?
Știu că în PSD nu sunt numai lighioane. Știu că sunt primari care câștigă voturi pe drept, fiind din PSD. Luați-i de gât pe infractorii de la centru și azvârliți-i în rigolă, locul de unde au venit. Neamurile astea proaste o să vă aducă atât de multă rușine, cât vă va fi greu să mai dați ochii cu cei care v-au votat. Nu e tot poporul ăsta din slugi și din netrebnici, iar voi trebuie să guvernați, că ați câștigat alegerile. Dar nu poți guverna cu oligofreni, nici cu hoți.

Dragi jandarmi și polițiști, care ați dat cu gaze lacrimogene în bătrâni, copii, oameni de toate felurile, oameni cumsecade. Serviciile de pază și protecție din Europa, Africa, Asia, sunt pline de foști colegi de-ai voștri. Muncesc muncă grea, câștigă bine, au demnitate că nu răspund, împotriva poporului lor, ordinelor unor spurcăciuni. Nu le bat obrazul femei care ar putea să le fie mame. Le-o fi mai greu, nu speră la o pensioară specială, dar sunt băieți mișto și așa o să rămână.

În rest, tremur de rușine, furie și umilință, dar aștept, cu o sete extraordinară să vi se înfunde. Cred că setea e de la gazele alea lacrimogene din piață, dar și de la speranță, pentru că azi, am fost într-o mare de oameni extraordinari, poporul meu, în mijlocul căruia vreau să fiu.
P.S. Televiziunile alea de le știm au mâncat rahat din plin și au relatat din statul megaparalel, cum știu ele mai bine.”