Replica lui Selly după ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua sa: „Legea e foarte stupidă şi nu se aplică pentru toţi“ / „Ireal câtă ipocrizie există în România“

Vloggerul Selly, pe numele real Andrei Şelaru, a publicat pe contul său de YouTube un material video în care vorbeşte despre amenda primită de la poliţie în urma petrecerii de ziua sa. Vedeta spune că legea „este foarte stupidă” deoarece „cluburile sunt pline“ şi regulile nu se aplică „pentru toată lumea la fel“.

   

Selly vorbeşte şi despre cântăreţii de manele invitaţi şi spune că el şi prietenii săi ascultă şi acest gen de muzică şi atunci le-a făcut pe plac prietenilor săi.

„Noi am fost cazaţi într-o vilă mare, cu o curte imensă şi nu eram mai mult de 20 de oameni. Nu am ştiut că Ţancă va veni cu toată formaţia lui. Am luat toate lucrurile în serios şi ne-am testat. Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie… Nu am deranjat pe nimeni”, spune Selly în materialul video disponibil mai jos.


Andrei Şelaru şi-a serbat ziua de naştere, sâmbătă seara, într-un local din Ilfov, la o petrecere alături de prieteni. Poliţia s-a sesizat din oficiu după apariţia online a imaginilor de la petrecere, postate chiar de Selly pe reţelele de socializare. Poliţia Ilfov a transmis amenzi de cel puţin 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală”.