Remediul natural care a pus pe jar industria farmaceutică – eliberează stomacul de gaze, arde grăsimea și reduce colesterolul

   

Dureri de stomac
Mixtura dintre miere și scorțișoară tratează cu succes ulcerul și afecțiunile stomacului.

Dureri în gât
Dacă te chinui cu dureri și iritații ale gâtului, consumă 1 lingură de miere și un pic de scorțișoară cu apă, la fiecare 3 ore. Nu stopa tratamentul până când nu dispar complet simptomele.

Afecțiuni ale inimii
Tratează aceste tipuri de afecțiuni cu o mixtură realizată din miere și scorțișoară, care să înlocuiască gemul întins pe pâine la micul dejun. În cazuri în care ai avut un infarct, te poți feri de alte episoade prin consumul acestei mixturi.

Dacă vei consuma în fiecare zi acest remediu puternic îți vei întreține inima sănătoasă. Numeroși pacienți din America și Canada au fost tratați cu acestă mixtură. Într-un timp scurt arterele și venele acestora s-au revitalizat, după ce au fost supuse unei lipse a flexibilității, din cauza îmbătrânirii.

Gaze
Cercetării indieni și japonezi au realizat o serie de cercetări care au arătat că această mixtură eliberează stomacul de gazele în exces.

Pierderea în greutate
Amestecul dintre miere și scorțișoară luat cu regularitate poate avea efecte miraculoase în pierderea kilogramelor în plus, chiar și în cazuri de obezitate. De asemenea, consumată frecvent, mixtura împiedică depunerea grăsimii în corp, chiar dacă dieta este bogată în calorii.

Adaugă mixtura dintre miere și scorțișoară într-o cană cu apă caldă și bea înainte de fiecare mic dejun, pe stomacul gol, și seara, înainte de culcare.

Pierderea auzului
Îți poți îmbunătăți calitatea auzului prin consumarea remediului natural în fiecare dimineață și seară.

Oboseală
După cum arată ultimele studii, zahărul din miere este benefic pentru fortificarea organismului, în special pentru vârstnici, deoarece furnizează energie, atenție și flexibilitate.

Dr. Milton este cel care a demarat studiul, demonstrând că o jumătate de lingură de miere într-un pahar de apă, combinată cu niște scorțișoară poate crește vitalitatea organismului. Dacă iei din această mixtură de 2 ori pe zi, dimineața și seara, corpul va fi revigorat în mai puțin de o săptămână.

Infecții urinare
La un pahar de apă călduță adaugă niște miere și scorțișoară, și consumă remediul cu regularitate, până în momentul în care ai scăpat complet de microbii din vezica urinară.

Cancer
Ultimele studii din Australia și Japonia au arătat că mixtura din miere și scorțișoară luptă eficient împotriva cancerului osos și de la nivelul stomacului. De aceea, cei care suferă de aceste tipuri de cancer ar trebui să consume zilnic o mixtură realizată dintr-o lingură de miere și una de scorțișoară. Tratamentul ar trebui ținut timp de o lună, de 3 ori pe zi.

Longevitate
Consumul frecevent de ceai de miere și scorțișoară poate încetini procesul de îmbătrânire. Adaugă dor 4 linguri de miere și 1 lingură de scorțișoară în trei căni de apă fiartă, pentru a realiza un ceai sănătos. Bea ¼ cană din acest ceai de câteva ori pe zi.

Infecții ale pielii
Mixtura renumită tratează eficient problemele pielii. Combină miere și scorțișoară în cantități egale și aplică remediul peste coșuri, înainte de culcare. Lasă mixtura să acționeze peste noapte și dimineața spală fața cu apă caldă. O să scapi garantat de coșuri dacă repeți tratamentul în fiecare zi, timp de 2 săptămâni.

Respirație urât mirositoare
Populația din America de Sud utilizează acest remediu natural pentru a scăpa de respirația neplăcută. Rețeta lor include 1 lingură de miere și scorțișoară pusă în apă fierbinte. Apoi mixtura este utilizată pentru gargară dimineața.

Pagini: 1 2