Remediul natural care a pus pe jar industria farmaceutică – eliberează stomacul de gaze, arde grăsimea și reduce colesterolul

Mai mult decât atât, mierea nu are reacții adverse și poate fi utilizată în siguranță pentru tratarea diferitelor boli. În plus, diabeticilor le este permis să utilizeze acest remediu miraculos. Dacă amesteci mierea cu scorțișoară vei avea parte de numeroase beneficii. Iată cum te poate ajuta această mixtură:

   

Sistemul imunitar
Dacă vei consuma din această mixtură de miere și scorțișoară, îți vei întări sistemul imunitar și vei ține departe virușii și bacteriile. A fost demonstrat faptul că mierea este bogată în fier și numeroase vitamine, ceea ce înseamnă că un consum frecvent poate întări structura sângelui, protejând corpul de atacul bacteriilor și al virușilor.

Colesterolul
Potrivit studiilor, un amestec între 2 linguri de miere și 3 linguri de scorțișoară, adăugat la 500ml de apă sau ceai, este capabil să reducă nivelul ccolesterolului din sânge cu 10 procente în mai puțin de 2 ore. Consumat de 3 ori pe zi, poate trata cu succes colesterolul în stare cronică. Dacă prezinți simptome de colesterol ridicat, adaugă la dieta zilnică miere pură.

Răceala
O lingură de miere cu ¼ linguri de scorțișoară, consumate zilnic timp de 3 zile, va ameliora drastic simptomele unei răceli severe. Această mixtură te va ajuta să-ți desfunzi sinusurile și să tratezi tusea cronică. În plus, are un gust excelent.

Gripa
Cercetătorii spanioli au demonstrat faptul că mierea conține un ingredient special care previne gripa și omoară microbii asociați bolii.

Durerea de dinți
Dacă vrei să scapi de durerea de dinți, aplică o pastă realizată din 5 linguri de miere și 1 lingură de scorțișoară pe zonele cu probleme. Repetă acest proces de 3 ori pe zi.

Indigestia
Amestecă niște scorțișoară pudră cu 2 linguri de miere și consumă mixtura înainte de fiecare masă, pentru a combate aciditatea și a îmbunătăți digestia alimentelor sățioase.

Artrita
Dacă suferi de artrită, atunci bea, în mod regulat, o cană de apă fierbinte cu 2 linguri de miere și 1 lingură de scorțișoară.

Recent a fost realizată o cercetare de către Universitatea din Copenhaga care a inclus 200 de subiecți. Aceștia au trebuit să consume înainte de micul dejun o mixtură dintr-o lingură de miere și jumătate de lingură de scorțișoară.

După numai o săptămână, durerea cauzată de artrită a fost complet eliminată în cazul a 73 de pacienți. Mai mult decât atât, o lună mai târziu, toți cei care nu puteau să meargă din cauza durerilor foarte mari au început să se miște în mod normal.

Pag Anterioara1 din 2