”Regele” Florin Salam, fotografiat cu o puștoaică goală într-o cameră de hotel!

Florin Salam avea motive să chefuiască, în urmă cu aproape două săptămâni, când iubita lui i-a dăruit un băiețel! Numai că manelistul ar fi făcut-o, din plin, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, și nu oricum, ci alături de o puștoaică goală, într-o cameră de hotel!

Roxana Dobre, iubita celebrului manelist, aducea pe lume un băiețel, iar cântărețul era în culmea fericirii. Doar că tânăra habar nu ar fi avut în ce „piesă” jucase Florin Salam, cu doar o săptămână înainte de a deveni, din nou, tată.

Surse ale Cancan.ro au dezvăluit că fabuloasele imagini sunt de la o petrecere de zile mari, pusă la cale de artist într-o cameră de hotel din zona Berceni. Mai mult, alături de Salam ar fi fost și trei prieteni și, după cum am spus, tinerica goală-pușcă din poză!

Loading...
Loading...

Party-ul incendiar ar fi avut loc după un spectacol susținut de manelist, iar fotografia cu pricina a fost făcută chiar de către unul dintre prietenii lui Salam. Fata este complet dezbrăcată, iar manelistul, lipit de ea, în chiloți și în tricou. În respectiva poză se poate observa și dezordinea din cameră: totul în jur arată ca după un adevărat dezmăț, ba chiar se vede și praful de pe masă.