Reacțiile fanilor după ce Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan: ”Să aștepți să mai crească!”

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere fastuoasă, la care au luat parte numeroase persoane. Ba mai mult, aceasta a avut parte de o surpriză uriașă, fiind cerută în căsătorie, dar fanii n-au fost deloc încântați.

   

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda, cu care a colaborat și în plan profesional. Fericit, artistul a făcut publică o fotografie inedită, în care a arătat inelul pe care-l poartă Cleopatra, însă fanii au reacționat imediat, mulți dintre ei considerând că ar trebui să mai aștepte pentru un asemenea pas.

Vezi această postare pe Instagram

She said YEEES! ❤️👑 #LoveOfMyLife

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

”Doamne ajută, dar să mai aștepți să crească.”, i-a transmis un internaut.

”Nu e cam devreme?”, a întrebat un alt internaut.

Randi, în schimb, a reacționat imediat, el părând entuziasmat pentru cei doi: ”Știu un loc în Otopeni”, a transmis artistul.

PAVEL STRATAN ESTE DE ACORD CU RELAȚIA LOR
Edward Sanda este adorat de tatăl Cleopatrei Stratan, Pavel Stratan, care a declarat că este pregătit sufletește să o vadă plecată de acasă.

„Eu o să fiu întotdeauna lângă ea. Mi se pare că un copil va avea întotdeauna nevoie de susținerea părinților. Nu o să se mai întâmple ca atunci când era micuță și eram mereu lângă ea, dar mereu o să fie „fata lui tata”. Până la urmă este normal să plece de acasă. Așa se întâmplă cu oricare fată. Ea trebuie să plece atunci când trebuie. Din fericire am norocul că a întâlnit pe cine trebuie, la timpul potrivit și sper eu, și la locul potrivit”, a povestit Pavel Stratan pentru Libertatea

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la trei ani, datorită melodiei „Ghiţă”, care a înregistrat un succes colosal în 2006.