Reacția lui Marian Godină la mesajul lui Ovidiu Munteanu: ”Să fie trimis la popi când vrea bani la bancomat”

După ce Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, le-a sugerat cetățenilor “să nu mai apeleze la Poliție atunci când au o problemă”, Marian Godină a reacționat miercuri pe pagina sa de Facebook.

   

Mesajul integral al lui Ovidiu Munteanu: “Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris acesta care a acordat 5 stele Poliției Române pe Facebook.

Marian Godină și-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook despre afirmația purtătorului de cuvânt, precizând că postarea lui Ovidiu Munteanu este o “aberație”.

El a scris că autoritățile nu au gestionat situația cu calm și inteligență: “Colegii de la București au gestionat foarte prost situația și continuă să se afunde, în loc să reacționeze cu calm și cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu știu”.

Godină și-a încheiat mesajul într-o notă ironica: “P.S. Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bancomat să-i apară pe ecran: aici nu “e” bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi.”