Reactia agresiva a Deliei! „Nu am sa tac. Am sa vorbesc” E vorba de Loredana Groza

Delia a reactionat dur dupa ce pe retelele de socializare au aparut zvonuri potrivit carora ar exista urme de gelozie la adresa Loredanei Groza si, implicit, o stare de tensiune intre cele doua.

   

Totul a pornit dupa ce cativa oameni au observat absenta energiei publicului, in momentul in care Delia a urcat pe scena de la Cerbul de Aur, iar oamenii au facut o paralele intre show-ul ei si cel al Loredanei.
Mai mult, dupa ce surse din backstage au dezvaluit ca Delia ar fi plecat nervoasa de pe scena, zvonurile au ajuns si la urechile artistei.

„Nu-mi doresc să alimentez această minciună grosolană, dar din respect pentru munca noastră şi experienţa minunată din tot ceea ce a însemnat Cerbul de aur, nu am să tac. Şi am să vorbesc de fiecare data când “sursele” vor inventa noi “scandaluri”!

Ruşine pentru această fabulaţie! Ruşine pentru că efectiv nu va pasă de realitate. Ruşine pentru că ocupaţi fiind cu invenţiile nu aţi putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine şi stând în picioare până după miezul nopţii. Ps! Nu mai băgaţi zâzanie între artişti! La noi nu prea ţine”, a scris Delia pe Instagram.