Radu Vâlcan îndrăgostit de Adela însărcinată: “Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând”

Radu Vâlcan și Adela Popescu se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Adela este însărcinată cu un băiețel extrem de așteptat. El va întregi familia Vâlcan formată din părinți, Alexandru și Andrei. De departe cel mai încântat este Radu care nu ratează niciun moment să-și complimenteze soția însărcinată.

   

Radu Vâlcan despre cum arată Adela însărcinată
Într-o postare pe Instagram, Radu Vâlcan i-a făcut soției sale o declarație de dragoste sinceră și plină de însemnătate. Nu de puține ori a glumit Adela spunând că Radu o preferă însărcinată, în sensul în care arată foarte bine în această postură. Ei bine, prin această postare, Radu a confirmat.

Dacă m-ar întreba cineva ce dietă aș prefera, aș răspunde cu poza asta. Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând, a scris prezentatorul TV pe Instagram.

Postarea a strâns 7.000 de aprecieri în mai puțin de două ore. Au fost și internauți care au comentat la postare și au lăudat familia Vâlcan-Popescu. Cineva a scris chiar că este și meritul lui Radu că Adela radiază de fericire.


Radu, este și opera ta, aici. Adela radiază pentru ca are bărbatul potrivit alături!, a scris cineva.

Adela Popescu urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil al familiei. Și de această dată va fi tot un băiețel al cărui nume va începe cu litera A. Ceilalți doi copii ai familiei se numesc Alexandru, respectiv Andrei. Adela se simte bine și spune că abia așteaptă să vină ziua cea mare. Ea și Radu ar fi vrut să aibă și o fetiță, dar s-au obișnuit rapid cu gândul că vor mai avea un băiat și că Adela va fi soacra cu trei nurori.

Pentru a fi în siguranță, atât ea cât și bebelușul, dat fiind acest context pandemic, Adela a renunțat la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV pe care o prezenta alături de Gabriel Coveșanu. În luna decembrie, ea, Radu și cei doi copii s-au mutat în casă nouă, una mai mare și mai spațioasă, numai bună pentru familia lărgită.