Prognoza meteo ANM 9 februarie 2021. Cod galben de ninsoare și de vânt

Prognoza meteo ANM 9 februarie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta.

   

Cum va fi vremea
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Vom avea parte de temperaturi mari, mai degrabă de primăvară. Maxima zilei va fi de 14 grade Celsius, după cum arată ANM. Și minimele vor fi ridicate, cea mai mică de la nivelul țării fiind temperatura de 3 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București
Maxima va fi de 14 grade Celsius, iar rafalele de vânt vor fi de 14 km/h. Spre seară este posibil să plouă și șansele de precipiații, acestea fiind de 40 km/h.

Cum va fi vremea în Constanța
Și în Constanța temperatura va fi de 14 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 35 de km/h. Minima va fi de 8 grade Celsius, iar vântul se va accentua spre seară.

Cum va fi vremea în Brașov
Va fi parțial însorit în Iași, după cum arată prognoza meteo ANM. Maxima va fi de 12 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 3 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 56 %. Vântul va sufla slab.

Cum va fi vremea în Iași
Va fi o maximă de 6 grade Celsius în Iași, după cum arată vremea ANM. Este valabil un od galben de ninsoare/gheață, iar vântul va sufla cu rafale de până la 15 km/h. Minima va fi de 1 grad Celsius și va ploua în Iași. Probabilitatea de precipitații va fi de 67 %, iar vântul va sufla cu rafale de până la 15 km/h.

Cum va fi vremea în Cluj-Napoca
Șanse de ploaie sunt și în Cluj-Napoca, une este și o alertă de cod galben de vânt, valabilă până la ora 12. Seara se vor înregistra 5 grade Celsius și șansele de precipitații sunt de 60 %.