Prognoza meteo ANM 11 februarie 2021. Unde va fi o temperatură resimțită va fi de – 22 grade

Prognoza meteo ANM 11 februarie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua de joi.

   

Cum va fi vremea în țara noastră
Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi prognoza meteo pentru ziua în curs. Iată de ce temparturi vom avea parte, după mai multe zile în care termometrele au arătat mai degrabă temperaturi de primăvară. Maxima zilei de joi va fi 15 grade Celsius, dar va ploua în mare parte din țară. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov, Iași, Cluj-Napoca.

Cum va fi vremea în București
În București, maxima va fi de 13 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale până la 26 de km/h. Probabilitatea de precipitații este de 74 %. Seara, se vor înregistra 4 grade Celsius, iar bucureștenii vor avea parte de amestec de ploaie şi ninsoare, cu posibilă transformare în ninsoare.

Cum va fi vremea în Constanța
În Constanța se vor înregistra 15 grade Celsius. Va ploua și aici, șansele fiind de 75 %. Noaptea se vor înregistra – 5 grade, așa că diferența de temperatură între zi și noapte va fi una mare. Vântul va sufla cu 33 de km/h.

Cum va fi vremea în Iași
Va ploua, iar șansele ca precipitațiile să se transforme în ninsoare. Maxima va fi de 7 grade Celsius, iar minima va fi de – 12 grade, așa că trebuie să fiți pregătiți pentru ger. Vântul va sufla cu 37 de km pe oră.

Cum va fi vremea în Brașov
Va ploua și în Brașov, unde maxima va fi de 11 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 77 %. Noaptea va ninge și vor fi – 11 grade Celsius. Temperatura resimțită va fi de – 17 grade.

Cum va fi vremea în Cluj
Va fi cod galben de ploaie în Cluj, după cum arată prognoza meteo. Vântul va sufla cu 44 de km/h, iar noaptea minima va fi de – 11 grade Celsius. Temperatura resimțită,de fapt, va fi de – 22 de grade.