Profeție teribilă făcută pe Muntele Athos. A început deja să se întâmple și în România. Ce spun călugării

Marii duhovnici și părinți de pe Muntele Athos au făcut de-a lungul timpului o serie de profeții despre viitorul omenirii. Unul dintre clarvăzătorii și cei mai iubiți călugări, Gheronda Iosif Vatopedinul, a vorbit într-o lucrare de-a sa despre cum lucrează diavolul împotriva oamenilor.

   

Profeția făcută pe Muntele Athos de Iosif Vatopedinul
„Lucrurile sunt acum într-o stare de deteriorare – condiţie care în momentul de faţă este comună pentru lumea întreagă. Şi ca urmare a acestei condiţii va începe mânia lui Dumnezeu. Am atins limita.

Şi acum se va întâmpla ceea ce Dumnezeu, în mila Sa, a îndurat. El acum va pedepsi aspru, datorită dreptăţii sale, pentru că a venit timpul pentru aceasta. Va fi un război, şi mai multe războaie, şi vom trece prin mari dificultăţi. Puterea lumii a fost preluată acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Creştinismul. Mânia lui Dumnezeu va face astfel încât toţi duşmanii secreţi care au condus la această stare să se autodistrugă.

Mai ales de aceea este trimisă mânia lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, într-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc să ne înspăimânte, pentru că trebuie să avem mereu nădejde în Dumnezeu”, spune părintele, conform Vocea Transilvaniei.

„Pentru că mii şi milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact în acelaşi mod, şi trebuie să fim pregătiţi pentru aceasta şi să nu ne înspăimântăm. Trebuie să existe răbdare, rugăciune şi nădejde în pronia Divină, din partea noastră”, mai spune părintele.

Cât despre România, nici țara noastră nu este ferită de lucrările diavolicești.