PROFEŢIA ţinută secret de către VATICAN: Când vine CUTREMURUL de 8 ore ce va prevesti APOCALIPSA

Sfârşitul lumii a fost prevestit de către profeţi încă din cele mai vechi timpuri, iar una dintre acesteia profeţii a fost mult timp ţinută secret de către Vatican pentru a nu îngrozi lumea.

   

Documentele au fost în cele din urmă desecretizate de Vatican și, potrivit unor specialişti, acolo se arată clar că „un cutremur puternic va lovi Pământul timp de opt ore”, scrie telegrafonline.ro.

Este vorba de conţinutul celui de-al treilea secret de la Fatima, păstrat departe de ochii curioși timp de 83 de ani. Aici se vorbeşte de o noapte friguroasă, probabil în miezul iernii, când, cu doar 10 minute înainte de miezul nopții, un cutremur major va zgudui Pământul preț de opt ore. Se vehiculează că acesta va fi al treilea semn important al apropierii Apocalipsei.

În urma acestui cutremur devastator, axa planetei se va înclina și o obscuritate înfricoșătoare va pune stăpânire asupra planetei timp de trei zile.

De asemenea, declanșarea Apocalipsei va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt, ce va duce la izbucnirea unui război nuclear. În urma acestuia, două treimi dintre oameni vor muri în doar trei zile. Haosul și răul vor pune apoi stăpânire pe toată planeta.

Cele trei secrete de la Fatima reprezintă o serie de viziuni și profeții care ar fi avut loc că urmare a apariției Fecioarei Maria în fața a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos și verișorii ei Jacinta și Francisco Marto, începând cu dată de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat că au fost vizitați de către o presupusă Fecioara Maria de șase ori între mai și octombrie 1917. Apariția este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fatima.