PRO TV şi Antena 1 vor să spulbere “Exatlon”

Concursul ”Exatlon”, filmat de Kanal D timp de cinci luni în Republica Dominicană, a cam prins pe picior greşit PRO TV şi Antena 1, cărora le-a suflat audienţele. Posturile rivale s-au repliat şi scot din joben două emisiuni-concurs, în care se va mânca adrenalină pe pâine.

   

Peste două milioane de persoane au vizionat, aproape zilnic emisiunea ”Exatlon”, formată din două tabere, ”Faimoşii şi Războinicii”, şi câştigat, pe 23 mai, de celebrul actor Vladimir Drăghia. El a decis să doneze premiul de 100.000 €. La scurtă vreme de la încheierea filmărilor, care a cocoţat Kanal D pe primul loc în topul audienţelor, PRO TV a anunţat că, din august, va filma, în Polonia ”Ninja Warrior”, un concurs care îşi are originile în Japonia, şi la care vor participa sportivi celebri, dar şi oameni obişnuiţi, cu o bună condiţie fizică. Concurenţii, care tânjesc la marele trofeu, dar şi la cecul de 100.000 €, trebuie să dea dovadă de curaj, viteză, o minte puternică, dar şi de forţă şi echilibru.

Iată însă că nici Antena 1 nu se lasă mai prejos, achiziţionând recent licenţa formatului ”Nomads”, un reality-show creat de Caracol Televisión, care combină abilităţile fizice şi psihice ale concurenţilor. Trei echipe, formate din vedete, dar şi din oameni obişnuiţi, vor fi trimise într-o zonă ţinută la secret, momentan. În fiecare săptămână, se vor lupta pentru ”Teritoriu”, în urma căreia echipa câştigătoare se va lăfăi într-un resort de lux, urmând ca ceilalţi să locuiască într-un sat, alături de localnici, unde vor munci până la epuizare pentru o farfurie de mâncare. Premiul e de 150.000 €. Kanal D vrea să reediteze succesul din primăvară, aşa că pregăteşte cea de-a doua ediţie a emisiunii ”Exatlon”.